Tűzönjárás
menu bottom

 

 
ENGLISH

SZEMÉLYES FEJLŐDÉS
PROGRESSZÍV MÓDSZERTANI ESZKÖZÖKKEL
valódi érték, valódi fejlődés, valódi változás

HUMAN DEVELOPMENT WITH METAPHOR ACTIVITIES

Célunk, hogy a lehető legszélesebb körben elérhetővé tegyük az önismeretet nyújtó, személyes fejlődést segítő, progresszív humánfejlesztő módszereket..

Mi a NAPKAPU?

A NAPKAPU, Tarr Bence László szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner, coach, vállalkozása. Célja a nemzetközi FITTM tűzönjáró instruktor tréner közösség magyarországi szakmai képviselete, valamint olyan progresszív humánfejlesztő tréningek szolgáltatása, melyek a leghatásosabb eszközökkel támogatják a személyes fejlődést és az önismeretet keresőket, munkahelyük, társadalmi szerepvállalásuk, polgári foglalkozásuk, szervezetük, vagy világnézeti hovatartozásuk kontextusától függetlenül. Partnereink örömmel találhatják meg a számukra legideálisabb fejlesztési formát, a különleges és újszerű módszertani megközelítésekre építő csoportfoglalkozásoktól, az egyéni személy-központú fejlesztésekig. A NAPKAPU Csoport egyben olyan kreatív alkotó-közösség, amely az önismereti és önfejlesztő módszerek lehető legszélesebb eszköztárával nyújt segítséget a személyes fejlődést keresőknek.

További részletes információ:
www.napkapu.com

NAPKAPU

Nyílt-csoportos programjainkra szeretettel várjuk mindazon érdeklődőket, akik keresik a változatos önismereti programokat, és nyitottak a valóban újszerű, tartós és lényegi változást eredményező csoportfoglalkozásokra.

Vállalati programjainkat olyan képzési koncepció és élmény-központú fejlesztés jellemzi, amely minden tekintetben igazodik a legújabb korban élő, 21. századi ember kiteljesedett világképéhez. Holisztikus és interdiszciplináris megközelítésünkkel, a személyes fejlődést tisztán tapasztalati és megélt alapon kívánjuk lehetővé tenni. Átfogó, és gyakorlat-orientált képzési programjainkkal segítjük a szellemi célkitűzések gyakorlati megvalósítását, az önismereti munka és a tudatos élet mindennapi gyakorlattá tételében. Mi valódi értéket közvetítő, valódi és tartós változást hozó programokat kínálunk, a szokványos, középszerű képzések és programok helyett.

A NAPKAPU a humánfejlesztés szokványos eszköztárán túl, progresszív humán- és szervezetfejlesztő módszereket kínál, amelyek a személyes fejlődés új távlatait nyitják meg.

A NAPKAPU weboldala:
www.napkapu.com

A NAPKAPU alapítójáról

Tarr Bence László

Tarr Bence László, kulturális antropológus, okleveles tűztréner mester, író publicista, szervezetfejlesztő tanácsadó, szenior humánfejlesztő tréner, business és life coach, sportember, hosszútáv-futó, nemzetközi történelmi hosszúkard-vívó versenyző... és még ki tudja mi minden más. A világ kevesebb mint 20 Tűzönjáró Instruktor képző Mesterének egyike, közűlük pedig az egyetlen magyar származású. Több, mint 19 éve dolgozik hagyományos és progresszív-, tréning és humánfejlesztő eszközökkel, elsősorban multinacionális nagyvállalatok fejlesztő folyamatait támogatva.

Az elmúlt 10 évben, élete egyik meghatározó elemévé a Tűzönjárás lett, amely örök titokzatosságával teszi mindenki számára kézzelfoghatóvá, magát az emberi csodát. Rengeteget tanulhatunk általa önmagunkról, és arról mivé válhat minden ember, ha álmait és vágyait követve képes szó szerint mindezért tűzbe menni.

Gondolatvilágát és munkásságát több, mint 100 megjelent cikkéből, filmjeiből, valamint a Tarandus kiadó gondozásában megjelent: Az Örök Élet Forrása esszékötetéből, valamint a Mindenek Ostroma verseskötetéből, valamint megjelent tanulmányaiból ismerhetjük.

Hosszú tanulási folyamat vezetett oda, hogy Portugáliában a nemzetközi tűztréner képzés, a FITTM elvégzése, és Costa Ricában a FITTM Masters Tűzönjáró Instruktor Mester képzés után, megalapítsa a NAPKAPU elnevezésű humánfejlesztő csoportot, hogy széles körben ismerté, és elismerté tegye a Tűzönjárást, mint progresszív fejlesztő módszert. A Tűzönjárás a legújabb magatartástudományi kutatások tükrében, bizonyított módon, az élet minden területén segíti a személyes fejlődést keresőket.

NAPKAPU, az amerikai Tolly Burkan által alapított F.I.R.E. (Firewalking Institute for Research and Education) és az abból később leágazó, Rolf és Åsa Beckman által alapított Eight Directions hagyományvonalát követi, ami a tűzönjárás hagyományának modernkori újraélesztését és széles körben ismerté tételét tűzte ki céljának. Módszertani alapja a nemzetközi FITTM képzés (Firewalking Instructor Training), amely egyszerre képviseli a tűzönjárás természettudományos és spirituális aspektusát is, segítve ezzel a különböző világnézetű emberek találkozását a tűzönjárás gyakorlatával. A NAPKAPU, a nemzetközi FITTM tűztréner szövetség egyetlen magyarországi csoportja, amely megkérdőjelezhetetlen szakmai hozzáértéssel, autentikus formában közvetíti ezt a modernkorban újrafelfedezett hagyományt.

A Tűzönjárás nem egyszerűen a parázsonjárás gyakorlatát takarja, hanem egy olyan komplex fejlesztő programot, amely szinergikus módon képes a hagyományos és a progresszív önfejlesztő tréning eszközöket a legmagasabb szinten összefogni. A Tűzönjárás program, a humánfejlesztés szokványos eszköztárán túl, olyan fejlesztő módszereket és programelemeket használ, amelyek a személyes fejlődés új távlatait nyitják meg. Elsősorban erős érzelmi hatást keltő, saját-élmény alapú módszerekkel dolgozunk, amelyek valódi paradigma- vagy szemléletváltó folyamatok támogatását célozzák.

A világszerte több százezer résztvevővel tesztelt program, bizonyított módon segít, hogy a munka világában sikeres emberek az üzleti élet kereteit meghaladó módon is kiteljesíthessék önfejlesztő tevékenységüket, közvetlen segítséget kapva a teljes és harmonikus élet megteremtéséhez.

Mi jellemzi a NAPKAPU tűzönjárás programját?

A NAPKAPU képzési koncepciójával és élmény-központú fejlesztéseivel a legújabb korban élő, 21. századi ember kiteljesedett világképéhez igazodik.

Holisztikus és interdiszciplináris megközelítésével, a személyes fejlődést tisztán tapasztalati és megélt alapon kívánja lehetővé tenni.

Átfogó, gyakorlat-orientált képzési programjával segít a szellemi célkitűzések gyakorlati megvalósításában, az önismereti munka és a tudatos élet mindennapi gyakorlattá tételében.

A NAPKAPU a humánfejlesztés szokványos eszköztárán túl, progresszív fejlesztő módszereket kínál, amelyek a személyes fejlődés új távlatait nyitják meg.

A NAPKAPU az Ön ideális fejlesztő partnere, ha:

  • Ha már minden szokványos tréningformát kipróbált, vagy ráunt a hagyományos fejlesztő módszerekre,
  • Ha új utakat keres, hogy önmagát vagy beosztottjait fejlessze,
  • Ha nem csak szakmájában szeretne eredményesebb lenni, hanem magánéletében, személyes céljaiban is szeretne tudatosan fejlődni,
  • Ha olyan szakemberektől szeretne tanulni, akik gyakorlott humánfejlesztő tanácsadóként az üzleti életben már bizonyítottak és jelentős tapasztalatokkal rendelkeznek a hagyományos és az progresszív humán- és szervezetfejlesztési eszközök terén is.

A NAPKAPU képzési programjai elérhetőek vállalati ügyfeleink számára zárt csoportokban, illetve egyéni jelentkezések alapján folyamatosan szervezünk nyílt csoportokat is.

NYÍLT TŰZÖNJÁRÁS EGYÉNI ÉRDEKLŐDŐKNEK

A "4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS"
jótékonysági céllal rendezett, csoportos rendezvénysorozat

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a 2020. évben a 4 Évszak Tűzönjárások ISMÉT NYÍLT CSOPORTBAN kerülnek megrendezésre, azaz az idei rendezvényeinkhez mindenkinek lehet csatlakozni! A nyílt csoportok évente több alkalommal, minden évszakban legalább egyszer kerülnek megrendezésre. További törekvésünk változatlanul az, hogy minden alkalommal valami teljesen új formában járjuk a parazsat a 2020. évben is végig kísér bennünket, a 4 Évszak Tűzönjárás minden évszakban valóban teljesen új és más!!

A 2020-as év nyílt csoportos Tűzönjárásainak tervezett dátumai:

ŐSZI 4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS

Négy Évszak Tűzjárás

2020. NOVEMBER 28. - ELMARAD!

A 2020.11.11-től életbe lépő kormányrendelet tükrében, az idén második alkalommal is, ISMÉT ELMARAD!
"Nem élhetem meg az új híreket; De íme, jóslok; /.../ Beszéld el ezt neki, s minden körülményt, Mi okozá. A többi, néma csend."

Helyszín: Sarlóspuszta Club Hotel - Tatárszengyörgy
(Festői környezetben, Budapesttől 65km-re (50 perc kocsival )
2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta
Google térkép

IDE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ!

Jelentkezéseket a 2020. évi ŐSZI rendezvényeinkre fogadunk!

A következő rendezvényünk időpontja:
2020. NOVEMBER 28. (szombat)

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK a HATALMAS ÉRDEKLŐDÉST!
Minden eddigi 4 Évszak Tűzönjárás TELTHÁZAS RENDEZVÉNY VOLT!

Nagy örömmel várunk benneteket a 2020. ŐSZI 4 Évszak Tűzönjárásra!


Négy Évszak Tűzjárás

Tekintse meg referenciáinkat...

A tuzonjaras.com honlapon közzétett minden szolgáltatásra és tréningprogramra
az alábbi linken elérhető, általános szerződési feltételek vonatkoznak:

NAPKAPU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el:

NAPKAPU ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

NAPKAPU

A NAPKAPU weboldala:
www.napkapu.com

NAPKAPU Copyright © 2009-2020.
MINDEN JOG FENNTARTVA!

line