Tűzönjárás
menu bottom

 
HUNGARIAN

FIREWALKING

- What participants are saying about us -

Tűzönjárás - Firewalking

Some people said about our Public Firewalking events:

"Mindkettőnk nevében szeretném megköszönni azokat a tapasztalásokat, amiket szombaton átéltünk. Vannak meghatározó élmények az életben, a nyári tűzönjárás kétségkívül ezek közé tartozik. Igazad van abban is, hogy mindegyik kicsit más lesz, nekem is mást adott a nyári mint a tavaszi. Nagy-nagy "reveláció" volt mindkettő, de másképpen. Külön köszönjük a tábortűz melletti "szent" dalokat, reméljük másnak is annyira tetszettek mint ahogy mi szerettük őket :). Szóval köszönet ezekért a lehetőségekért, a kitartásodért, a kiváló szervezésért és még sorolhatnánk..." - Enikő és Attila

"Először is szeretném még egyszer megköszönni a szombati napot. Csodálatos, úgy hiszem, életre meghatározó élmény volt számomra ismét az egész nap, a veletek együtt töltött idő, a mély belső munka, a tapasztalások, az együtt éneklés, zenélés, na és persze nem utolsó sorban a parázson járás! A tavaszi tűzönjárás óta eltelt időben is észre vettem már magamon változásokat, úgy érzem az elvetett mag elkezdett kicsírázni, és biztos vagyok benne, hogy ahogy múlik az idő, ki is fog teljesedni. Köszönöm, köszönöm!" - Zsuzsa

"Nagyon jól éreztem magam, óriási hatással volt rám az egész nap, maga a folyamat. Ahogy mondtad a bevezetőnél, hogy mindenkit megváltoztat, én is azt érzem nem vagyok ugyanaz az ember, mint aki odament. "Jobb" emberré váltam, tisztábbá! Köszönöm Neked, hogy ott lehettem és hozzá kell tennem, hogy a személyiséged nekem nagyon sokat hozzátett ahhoz, hogy ezeket az érzéseket átélhettem!" - József

"Kedves Bence, Dani, Zoli, Gergely és ti Tavaszi Tűzönjárók, nagyon szépen köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos napot, a figyelmet, a megerősitést, a hitet a befelé figyelést és ezt a felejthetetlen katartikus hatalmas erőt amit érzek a szívemben az első lépés megtétele óta....legyőzhetetlenséget és MÉLY hitet érzek magamban, hogy ha ezután bármi nehézség is várna rám a “Nagyvilágban” a szívemben ezzel az érzéssel állok elébe bátran, bízva MAGAMBAN. Köszönöm, és mély hálám mindekinek!" - Ildikó

"... a tegnapról, ... egy rövid, ámde mély alvás, némi zötykölődős buszút után immár Pesten, gép előtt próbálom szavakba önteni mindazt, amit tegnap Tőletek kaptam. Az első szó, ami eszembe jut a hála. De nem biztos, hogy ez a szó kellőképpen kifejezi mindazt a szeretetet és tiszteletet, amit érzek irántatok. Még belül, legeslegbelül érzem a remegést, valahol ott, ahol a tüzem ég. Szinte minden levegővételnél előjön egy kép, egy kép a tegnapról, a táncról, dobról, emberekről, a borról, a beszélgetésekről és persze a tűzről. Jó lenne csendben elvonulva egy kis magány, de nem ez adatott meg mára. Most még szolgálok, de tegnaptól mindannyian bennevagytok az esti imáimban. Szerintem a köszönöm sem elegendő, de talán így ... KÖSZÖNÖM!! Jó utat hazafelé!" 

„Nagyon felemelő volt az egész, az hogy mindenki szurkolt a másiknak, hogy sikerüljön neki átmenni. Ilyen összetartást még életemben nem éltem át! Azóta mintha kicseréltek volna! A tűzönjárás üzenete szerintem az, hogy ha nagyon koncentrálsz valamire amit el is szeretnél érni, az sikerülni fog. Éppen ezért a munkám során is nagyobb koncentrációt tudok majd megvalósítani mint eddig, és ki tudom"szerintem" zárni a hátráltató dolgokat.”

„Nem ismerek lehetetlent. Hiszek abban, hogy sokat erősödtem a programnak köszönhetően, és ezt a kollégáim, barátaim is meg fogják érezni. Az eddigi mindennapos feladatok, kihívások eltörpülnek a mellett, amit mi csütörtök este véghezvittünk közösen! Jóval erősebbnek érzem magam, és ezáltal rugalmasabban fogom venni az akadályokat, feladatokat, az emberi kapcsolatokat.”

„Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a tűzönjáráson és kipróbálhattam. Az üzenet, amit ez adott számomra, hogy nyitott gondolkodással, kitartással, együttműködéssel és győzni akarással nincs elérhetetlen cél, legyőzhetetlen akadály. A szemléletváltás megtapasztalása, hogy a napi fásult rutint le lehet mosni pozitív hozzáállással, hogy csupán nézőpont kérdése ugyanazt a dolgot negatívan vagy pozitívan látni és ez csupán elhatározás kérdése- új erőt adott a kitűzött céljaim eléréséhez. Ha az együttlét során tanultaknak csak egy részét át tudom adni a közvetlen velem élőknek, már az szárnyakat adhat a környezetemnek.”

Tűzönjárás - Firewalking

Some participants said about our Corporate Firewalking events:

„Nagyon régen voltam olyan fejlesztő programon, aminek egyáltalán nem vártam a végét, nem éreztem azt, hogy jó lenne már, ha vége lenne. Az egész program végig élvezetes volt, egy percig nem unatkoztam, nem néztem az órát, hogy mikor lesz már vége, stb. Ha mégis ki kell emelnem egyet, nekem az esti „tánc” tetszett nagyon, ahogy megtanultuk a mozdulatokat, ahogy Bence levezényelte ezt az egészet, az magával ragadott és nagyon jól éreztem benne magam. (Annak ellenére, hogy végül a tűzön nem mentem át).”

„Mivel én már visszafele számolom az időt, hiszen 5 hónap múlva nyugdíjba megyek, nagyon kedvetlenül és nehézkesen indultam el, mert persze bennem volt az, hogy én már csak felejtek, nekem újat nem tudnak mutatni, én már nem tudok megváltozni, és mégis... Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a kalandnak, valószínű én már nem veszek részt több ilyen és ehhez hasonló tréningen, amit most már igazán sajnálok, de viszem magammal és mindig eszembe fog jutni.”

„Nekem a legnagyobb tanulság az, hogy ha hiszek önmagamban és a tudatommal fókuszálok a célomra, akkor azt el is tudom érni. Már a hétvégén elkezdtem "átadni" a családomnak ezt a gondolkodásmódot. Szerintem ilyen jó „tréningen” még soha nem vettem részt és most már nagyon magason van a léc, hogy ezt überelni lehessen! NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY VOLT!!!”

PUBLIC FIREWALKING
for individuals

Four Seasons Firewalk
READ MORE ABOUT THE "4 SEASONS FIREWALKING"
(click on the picture)

The 4 Seasons Firewalk is one of the world's youngest and most vibrant Firefestivals organised around the four cardinal points in the solar calendar, where participants can take part in a public firewalk four times a year. The line of events arouse great public interest with more than 300 hundred participants in 2012, leading to eight full house events in a row since last year. With a growing community of Firewalkers from around the globe, the 4 Season Firewalks tend to become one of the world's most important firewalking festivals.

The practice of Firewalking is different in every season. With Nature's own calendar, the natural order of the seasons passing gives a completely different ambience and setting to a Mid-Summer Night's or a Winter Solstice's Firewalk. It is not just the outside world, but our own inner world that is different in every one of these seasons. Every Season has its own direction, its own intention, its own "spirit", and atmosphere. This is why Fire calls to different people at different times of the year.

We make FIREWALKING programs available to EVERY INDIVIDUAL on a regular basis in open groups!

Every 4 Seasons Firewalk is different in every year and every season. We always try a completely new form of firewalking, making every single event unique and unprecedented, no two events are alike.

4 SESASONS FIREWALKS CONTINUE TO RUN
FULL HOUSE!
Thank you for your ongoing interest!

4 ÉVSZAK TŰZÖNJÁRÁS TAVASZ

SWE WELCOME YOU BACK TO OUR NEXT
FIREWALKING EVENT!
Write to: info@napkapu.com

Tűzönjárás - Firewalking

Don't forget to check out our REFERENCES!

NAPKAPU Copyright © 2009-2016.
ALL RIGHTS RESERVED.